"Hallo!... Ik hoor je niet!"

Over Hoornie

Motorola-CLP446e-Horeca-Terras_Detailhandel

Contact met ons opnemen?

03 375 44 76 info@portofoonheadsets.be
Kernenergiestraat 19, 2610 Antwerpen

Het merk Hoornie is in Nederland bedacht en komt voort uit “Ik hoor het nie”. Een veel gebruikte uitspraak door portofoon gebruikers die gebruik maken van slechte en goedkoop gemaakte headsets. Samen met onze fabrikanten ontwikkelen wij headsets van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs.

  Kwalitatief hoogstaand

  Hoornie biedt kwalitatief hoogstaande portofoon headsets tegen een scherpe prijs. Sterker, ons vernieuwende merk levert modellen die in sommige gevallen kwalitatief zelfs beter en sterker zijn dan de gevestigde merken.

  Dit realiseren wij met o.a. versterkte kabels, oorschelpen en andere kwalitatief hoogwaardige onderdelen die onmisbaar zijn voor een goede headset.

  Zo hebben de professionele “braided” modellen van Hoornie een ijzersterke kabel van gevlochten nylon mantel en kevlar vezels. De kans op een kabelbreuk wordt hierdoor drastisch verminderd. Bijkomend voordeel is dat de portofoon headset door de nylon mantel minder snel in de knoop raakt. Klik hier voor meer informatie over de verschillende kabels.

   

  Eigen merk, eigen kwaliteit
  Al meer dan 10 jaar voorzien wij van beveiliging en supermarkten tot logistiek over de juiste communicatie.

  Probleem? Snel opgelost
  Een toegewijde klantenservice is het halve werk. Wij horen je! Mocht er iets zijn waar we je bij kunnen helpen, wij zijn er.

  Headsets op maat

  De headsets van Hoornie worden in onze eigen fabriek gemaakt. Doordat er geen tussenpartijen zijn kunnen wij snel schakelen en headsets helemaal naar wens maken.

  Je kan hierbij denken aan aangepaste kabellengtes, een ander oorstukje of spreeksleutel of zelfs een headsets in de kleur van jouw bedrijf zoals op de afbeelding hiernaast te zien is.

  Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je logo of andere informatie op de headset te laten plaatsen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken en zo samen tot een mooie custom oplossing te komen. Ook voor resellers is het mogelijk informatie van je eigen bedrijf toe te voegen aan de headsets.

  Winkelwagen
  Scroll naar boven

  Portofoonheadsets.be

  Support

  Hallo👋, ik zag dat je onze website een bezoekje hebt gebracht. Bedankt voor je interesse!

  Als je meer informatie wil of vragen hebt, sta ik samen met mijn collega's klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

  1