Motorola XT420 Licentievrije PMR446 Portofoon

De Motorola XT420 is een gebruiksvriendelijke portofoon, ontworpen om te presteren onder de meest extreme omstandigheden. Deze portofoon van topkwaliteit is zeer betaalbaar en verbetert de communicatie binnen je team aanzienlijk.

Op deze pagina kan je alle producten uit onze webshop vinden die compatibel zijn met deze portofoon.

Toont alle 8 resultaten

Licentievrije portofoon

De Motorola XT420 is een licentievrije portofoon. Dit betekent dat het gebruik ervan geen jaarlijkse vergunningskosten met zich meebrengt. De XT420 maakt gebruik van de vergunningsvrije PMR446 frequentie en kan daarom direct na aankoop gebruikt worden. Het apparaat is gebruiksvriendelijk, duurzaam en speciaal ontworpen om heldere communicatie te leveren in de zwaarste omstandigheden. Met functies als VOX bediening, verbeterde ruisonderdrukking, en een lange batterijduur, is de XT420 een solide keuze voor elke professional die betrouwbare portofoon communicatie nodig heeft.

Het versterkte frame, de stof- en spatwaterbestendigheid (IP55-rating) maken het een duurzame optie voor intensief gebruik. Bovendien zorgt de portofoon ervoor dat achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd, wat resulteert in een heldere communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Portofoon Headsets

Deze portofoon is uitgerust met de bekende Motorola 2-pins M1 aansluiting, waardoor je eenvoudig accessoires en toebehoren kunt aansluiten. Op deze pagina vind je alle producten die compatibel zijn met deze Motorola portofoon.

Heavy Duty Headset voor Motorola XT420

Gebruik je de portofoon voor professionele doeleinden? Dan is dit de headset die wij aanbevelen. Perfect voor dagelijks gebruik in omgevingen waar veel geluid is. Deze headset wordt bijvoorbeeld veel gebruikt door beveiligers die werkzaam zijn op festivals, in de nacht horeca of andere evenementen. De headset beschikt over een aparte kabel voor de spreeksleutel en een aparte kabel voor het luisterdeel. Je bent hierdoor vrij om de spreeksleutel bijvoorbeeld in de mouw te bevestigen.

Bekijk de Heavy Duty Headset voor Motorola hier.

Spreeksleutel met 2-pins Motorola XT420 aansluiting

De spreeksleutel is enorm populair onder de verkeersregelaars. Dit komt omdat deze gemakkelijk en prettig te gebruiken is over een (dikke) jas. De spreeksleutel zorgt ervoor dat berichten van collega’s luid en duidelijk ontvangen worden terwijl de oren vrij blijven om het rijdende verkeer goed te kunnen horen. Desgewenst kan de spreeksleutel uitgebreid worden met een listen only headset. Deze kan aangesloten worden op de 3.5mm aansluiting aan die zich aan de onderkant bevindt.

Bekijk de spreeksleutel voor de Motorola XT420 hier.

Krachtpatser in ruwe omstandigheden

De Motorola XT420 heeft de unieke ‘Accelerated Life Testing’ van Motorola doorstaan. Dit zijn tests die vijf jaar gebruik simuleren onder diverse ruwe omstandigheden, waarmee het zijn robuustheid bewijst. Hieronder vind je de tests waaraan de portofoon is blootgesteld:

  • Slagregen: Constante regen en wind gedurende 30 minuten op elke zijde van de portofoon.
  • Trillingen: Tot negen uur blootstelling aan trillingen die het ruwe gebruik simuleren waaraan een portofoon kan worden blootgesteld tijdens dragen of transport.
  • Zoutnevel: 48 uur blootstelling aan zoutnevel.
  • Opwaaiend stof: Zes uur blootstelling aan opwaaiend stof aan alle kanten van de portofoon.
  • Schokken: 18 schokken met een minimale G-kracht van 40 G.
  • Temperatuur: Meerdere uren blootstelling aan temperaturen van -55 °C tot 70 °C.

Zoals je ziet mag deze portofoon zich met recht een echte krachtpatser noemen. Van de Sahara tot de Noordpool. Of je nu op een bouwplaats, als technicus in een kantorengebouw werkt, of de middelen op de productielijn in een fabriek controleert. De Motorola XT420 staat garant voor heldere audio, buitengewone robuustheid en uitstekende prestaties, zelfs bij intensief gebruik in lawaaierige en veeleisende omgevingen.

Kom je er niet uit en heb je advies nodig? Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Lees meer
Winkelwagen
Scroll naar boven