Motorola CLP446E

Uw Betrouwbare Partner in Retail, Horeca & Hospitality

De Motorola CLP446E staat bekend als een betrouwbare opvolger van de enorm populaire Motorola CLP446. Deze topper is vooral in professionele settings zoals de detailhandel, horeca en grotere supermarkten en bouwmarkten, een gewaardeerde keuze. Deze portofoon is op dit moment met afstand de meest gebruikte portofoon in deze bedrijfstakken. Dit komt onder andere doordat de portofoon zeer compact is, niet over een antenne beschikt en eenvoudig is in het gebruik. Zelfs gebruikers zonder enige ervaring met portofoons kunnen meteen aan de slag met de Motorola CLP446E.

Door het compacte ontwerp beschikt de CLP446E niet over een interne luidspreker. De portofoon moet dus gebruikt worden in combinatie met een headset. Waar wij op deze pagina verschillende modellen beschikbaar hebben.

Toont alle 9 resultaten

Onze Top 3 Headsets voor de Motorola CLP446E

Kevlar Portofoon Headset

Op de eerste plek staat de C-Shape Motorola headset, versterkt met kevlar vezels voor een lange levensduur. Deze vezels dienen als trekontlasting die de kans op kabelbreuken aanzienlijk verkleinen. Het C-shape oortje past rond ieder oor dankzij de 180 graden draaibare speaker, ideaal voor langdurig gebruik. Daarnaast ziet deze er klantvriendelijk uit en blijft het personeel benaderbaar door de klanten.

Deze headset is de meest gebruikte headset in combinatie met de CLP446E. Je zal deze tegenkomen bij personeel in de (grote) supermarkten, winkelketens en horecagelegenheden zoals bijvoorbeeld de Action, Delhaize en de Lidl. Let er maar eens op en je zal ervan opkijken hoeveel die gebruikt wordt en hoeveel je hem tegenkomt.

Acoustic Luchtslang Portofoon Headset

Deze headset is perfect voor langdurig en comfortabel gebruik. Draag de akoestische luchtslang, ook wel eartube genoemd, achter uw oor voor discrete communicatie. Ook deze headset is extra versterkt met kevlar vezels. De headset is bijzonder populair op plekken met meer omgevingsgeluid.

Braided Nylon-Kabel Portofoon Headset

Deze Motorola CLP446E portofoon headset, versterkt met nylon braided kabels, is gebouwd om een stootje te kunnen weerstaan. Het biedt een levensduur die tot drie keer langer is dan headsets met een ‘normale’ TPU kabel, waardoor de kans op kabelbreuk nog kleiner is. Net als de kevlar headset, heeft deze een comfortabel C-Shape oorstukje dat ideaal is voor langdurig en frequent gebruik zonder dat dit gaat irriteren.

Voordelen van de CLP446E Headset

Met onze Motorola CLP446E headsets van Portofoonheadsets.nl, kun je genieten van handsfree werken, duidelijke communicatie en privégesprekken. Laat de CLP446E maar in je riemclip zitten en concentreer je op wat echt belangrijk is.

Omdat de Motorola CLP446E niet over een ingebouwde luidspreker beschikt is deze portofoon alleen te gebruiken in combinatie met een headset.

Voor 21:00 besteld, de volgende werkdag in huis

Heb je een headset nodig voor je CLP446E? Bestel vandaag, voor 21:00, op Portofoonheadsets.be en ontvang je bestelling de volgende werkdag. Heb je vragen of wil je meer weten over ons assortiment? Neem gerust contact op. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte producten voor je situatie. Voor vragen over onze Motorola CLP446E, de headsets en de oortjes staan we klaar om je te helpen. Stuur ons een bericht en wij reageren meestal dezelfde dag nog.

Lees meer
Winkelwagen
Scroll naar boven