Portofoon Headsets voor de Kenwood TK-3501

Bij Portofoonheadsets.be hebben wij een breed assortiment aan headsets en accessoires die geschikt zijn voor de Kenwood TK-3501. Dit komt omdat deze portofoon gebruik maakt van de populaire 2-pins K1 stekker. Dit is de meest gebruikte stekker onder de licentievrije portofoons.

Ben je opzoek naar de portofoon zelf? Ook deze kan je tussen de onderstaande producten vinden.

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

Top 3 Kenwood TK 3501 oordopjes

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, belichten we onze drie meest populaire headsets.

Portofoon oortjes voor Kenwood portofoons

Ons best verkopende model is het “Portofoon oortje voor Kenwood portofoons“. Dit model bestaat uit drie componenten; de transparante eartube, de spreeksleutel met een prettige push-to-talk (PTT) knop, en de Kenwood K1 connector die de headset met de portofoon verbindt. De headset staat bekend om zijn heldere geluid, een prettige pasvorm, en is door zijn discrete ontwerp ideaal voor gebruik in de horeca- of beveiligingssector.

Heavy Duty portofoon headset

De Heavy Duty portofoon headset is ook zeer populair. Met zijn sterke design en duurzame en hoogwaardige materialen, is deze headset ontworpen voor professionele gebruikers die elke dag met portofoons werken. Wat vaak als prettig ervaren wordt is dat deze headset vanaf de stekker een aparte kabel heeft voor de spreeksleutel en voor het oorstukje. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de spreeksleutel in de mouw te bevestigen. Het is ideaal voor gebruik in omgevingen met veel geluid of muziek zoals bij evenementen, in de horecasector of voor beveiliging. Dit komt doordat de eartube in het oor gaat en zo ook omgevingsgeluid tegen houdt.

G-shape portofoon headset

De G-shape portofoon headset is ook geliefd bij onze klanten. De comfortabele G-Shape past zich perfect aan elke oorvorm aan waardoor je geen enkel bericht zal missen. Gebruikers kiezen voor dit model omdat zij het niet prettig vinden dat er iets in het oor gaat.

Combi Deals voor uw Kenwood tk3501 headsets

Bij Portofoonheadsets.be bieden wij verschillende combideals aan voor de Kenwood tk3501 headsets. Kies uit extra eartubes, eartips, een spatwaterdicht etui of heavy duty opbergcase voor je headset en zorg ervoor dat je uitgerust bent met alle benodigde portofoon toebehoren voor de komende tijd.

20 uur communiceren met de Kenwood TK3501

De accu van deze portofoon heeft met zijn 1330mAh een zeer hoge capaciteit. Dit resulteert erin dat je tot 20 uur ononderbroken met je collega’s kan communiceren. In combinatie met onze portofoon headsets, betekent dit dat je ruim twee werkdagen aan uitstekende communicatie hebt met hoge audiokwaliteit op één acculading.

Verbeter je communicatie met je Kenwood Oortjes

Naast de juiste portofoon en Headsets, speelt ook jouw manier van communiceren een belangrijke rol in de duidelijkheid van communicatie op afstand. Daarom geven wij je drie tips om de portofoon gesprekken helder te houden.

  • ol]:!pt-0 [&>ol]:!pb-0 [&>ul]:!pt-0 [&>ul]:!pb-0″ value=”2″>Gebruik de verschillende kanalen van een portofoon om een ongestoorde communicatiestroom te creëren. Zo is het aan te raden om de beveiliging en de horeca medewerkers van elkaar te scheiden.
Lees meer
Winkelwagen
Scroll naar boven